Sterke herinneringen

De herinneringen aan een overledene zijn belangrijk, op het moment zelf en later. Wij als uitvaartverzorger helpen je bij het verzamelen van mooie herinneringen. De uitvaart gaat ten slotte om de herinneringen die de nabestaande met de overledene hebben. Door het verdriet willen we dit nog wel eens vergeten te beseffen op het moment dat de uitvaart geregeld wordt. Iedere nabestaande gaat uiteraard in rouw. De rouwverwerking duurt bij de ene persoon langer dan bij de andere. Wij ondersteunen bij het regelen van de uitvaart, bij de rouwverwerking én bij het verzamelen van mooie herinneringen. Door deze herinneringen in kaart te brengen zal de uitvaart volgens ieders wens zijn.

Lees hieronder positieve herinneringen van mensen welke hun herinnering hebben laten versterken door een van onze uitvaartondernemers.

Deel jouw sterke herinneringen

030-633 2622 | info@sterktdeherinnering.nl

"Mijn papa was
de beste gekkebekkentrekker”

Sterkt de herinnering

Het leven is een aaneenschakeling van gebeurtenissen. De mooiste staan in ons geheugen gegrift. Het zijn kostbare herinneringen die ons verbinden met de mensen die ons dierbaar zijn. In het geval van een overlijden zijn de mensen van Sterkher er om samen met u de mooiste belevenissen boven tafel te krijgen.

Lees meer over ons