herinneringen

Sterkher zet zich in om de herinneringen aan uw dierbare
op een bijzondere manier levend te houden.

sterkt de herinnering

Uitvaartverzorging

Een uitvaart is voor nabestaanden een belangrijke stap in het verwerkingsproces op weg naar ‘verder leven’. Juist op dit moment is het van belang dat alle herinneringen / facetten van het leven van de overledene worden gebundeld in een blijvende herinnering voor nabestaanden. Door de juiste vragen te stellen maakt Sterkher bijvoorbeeld duidelijk dat het leven veel meer was dan de ziekteperiode. Sterkher geeft weer oog voor de mooie herinneringen. Hierdoor creëert zij een positieve eerste stap in uw verwerkingsproces.

NB. Het moment is nog niet daar, maar u wilt graag voorbereid zijn?! Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek informeer ik u graag over de mogelijkheden en snel zal duidelijk worden of ik uw laatste dienst mag bewijzen.

Sterkher is:

  • Professioneel & persoonlijk
  • Rustig & ervaren
    (meer dan 700 uitvaarten)
  • Toegankelijk & integer
  • Werkzaam in grootstedelijk Utrecht
  • Omringd door professionals
    (voor diensten als vervoer, drukwerk, bloemen, etc)

sterkt de nabestaande

Rouwverwerking

Een uitvaart is de eerste stap in het leven zonder de overledene. Iedereen ervaart dat gemis op zijn/haar eigen manier. En indien gewenst kan Sterkher ook in de periode na de uitvaart van betekenis zijn.

Tijdens het samenstellen van de uitvaart hebben we elkaar al beter leren kennen. We hebben samen al herinneringen opgehaald die aan de basis stonden voor de laatste herinnering; de uitvaart. Dit geeft ons handvatten voor het proces dat volgt. Vanuit opleiding, persoonlijke ervaringen en gesteund door een netwerk van professionals kunnen we u helpen in het rouwverwerkingsproces. Op de door u gewenste manier en op uw eigen tempo. Samen hebben we één doel: u zoveel mogelijk te laten genieten van het leven terwijl de overledene doorleeft in uw herinnering.

sterkt de uitvaartverzorger

Versterkher van collega's

Vanuit onze brede ervaring, adviseren de mensen van Sterkher ook collega-uitvaartondernemers. Een korte analyse van de onderneming maakt duidelijk waar terreinwinst te halen is. Op het gebied van personeel, bedrijfsvoering of marketing pakken we graag door. We werken planmatig en vinden zo een manier om uw succes in de dynamische markt van uitvaartondernemers te verzekeren.

Heeft u behoefte aan tijdelijke of langdurige ondersteuning door een uitvaartprofessional? Sterkher maakt u sterker.
We hebben werkervaring bij kleine eenmansbedrijven als ook bij grote landelijke ondernemers. In de regio Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag staan wij flexibel tot uw beschikking. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op!

"De leukste tijd
hadden we samen in het bos.”

Sterkt de herinnering

Het leven is een aaneenschakeling van gebeurtenissen. De mooiste staan in ons geheugen gegrift. Het zijn kostbare herinneringen die ons verbinden met de mensen die ons dierbaar zijn. In het geval van een overlijden zijn de mensen van Sterkher er om samen met u de mooiste belevenissen boven tafel te krijgen.

Lees meer over ons