Over ons
Samen, stap voor stap, vorm creëren...

Mijn naam is Jeroen van Riet, uw uitvaartverzorger en oprichter van Sterkher.
Handvatten geven aan dat wat te groot kan zijn om in één keer vast te pakken. Alle facetten van het geleefde leven bundelen in een blijvende herinnering voor jou als nabestaande. Dat is ons doel. Herinneringen kracht bij zetten (en creëren voor de toekomst) zodat jij een eerste stap kunt zetten in het rouwproces. Daar doen wij elke dag weer onze uiterste best voor.
Onze werkstijl is duidelijk, eerlijk, open en ontwapenend. Door de combinatie van ervaring bij een grote organisatie en de flexibiliteit en creativiteit van een kleine ondernemer, zijn we in staat om zowel een kleine- als omvangrijke uitvaart op de meest intieme manier vorm te geven en te verzorgen.
Vanuit levens-, opleidings- en werkervaring in het omgaan en werken met rouw zijn we, met bijna 10 jaar werkervaring als uitvaartverzorger en meer dan 750 uitgevoerde uitvaarten, een veilig baken in een periode van onrust, emoties en stress. De naam Jeroen van Riet is inmiddels een bekend gegeven binnen deze branche. Wij, verzorgen uitvaarten en versterken herinneringen in de regio Utrecht, Amsterdam en Eindhoven.
Het gaat om jou en jouw familie, om jullie als nabestaanden, wat jullie willen, wat jullie kiezen. Het is jullie proces. Ik, Jeroen van Riet, van Sterkher is aanwezig, maar vooral faciliterend en als ondersteuning. Ik stap pas naar de voorgrond als dat noodzakelijk is.
Wilt u meer weten over ons? U kunt ons alles vragen.
Jeroen van Riet

"Mijn liefste opa
was super zuinig op zijn perkplantjes”

Rouwverwerking

Uitvaartverzorging

Versterkher van collega’s