herinneringen

Sterkher zet zich in om de herinneringen aan uw dierbare
op een bijzondere manier levend te houden.

sterkt de herinnering

Uitvaartverzorging

Een uitvaart is voor nabestaanden een belangrijke stap in het verwerkingsproces op weg naar ‘verder leven’. Juist op dit moment is het van belang dat alle herinneringen / facetten van het leven van de overledene worden gebundeld in een blijvende herinnering voor nabestaanden. Door de juiste vragen te stellen maakt Sterkher bijvoorbeeld duidelijk dat het leven veel meer was dan de ziekteperiode. Sterkher geeft weer oog voor de mooie herinneringen en ondersteunt je bij een mooie uitvaartverzorging. Hierdoor creëert zij een positieve eerste stap in uw verwerkingsproces.

Herinneringen

Veel mensen hebben de angst om te vergeten. Bijvoorbeeld de stem of de geur van een nabestaande. Tastbare herinneringen kunnen het verlies draaglijker maken. Denk hierbij aan kleding, foto’s, een spraakopname, video’s of parfum. Het is goed om eens stil te staan bij de herinneringen aan een overledene. Dit kan plotseling naar boven komen of je staat er even bij stil tijdens feestdagen of de verjaardag van die persoon. Het schrijven over deze herinneringen kunnen je op het moment zelf en later helpen. Naarmate je ouder wordt kunnen de herinneringen door vele prikkels veranderen. Sommige verhalen herinner je je op een gegeven moment wellicht anders. Andere mensen herinneren het zich weer anders. Verzamel daarom zo veel mogelijk tastbare herinneringen om de speciale momenten te symboliseren.

Uitvaartverzorging naar wens

Wanneer er een dierbare overlijdt zijn er enorm veel dingen waar je aan moet denken, maar waar je helemaal niet aan wilt denken. Dit begrijpen wij maar al te goed. Toch wil je een mooie uitvaart verzorgen voor de overledene. Een uitvaart waar uiteindelijk iedereen met tevredenheid op kan terugkijken. In sommige gevallen nemen de emoties de overhand en ben je niet in staat om helder na te denken. Wij als uitvaartverzorger kunnen dit allemaal uit handen nemen, uiteraard altijd in overleg. De uitvaartverzorging zal geheel naar wens van de nabestaande of overledene gaan. Veel mensen hebben van tevoren al wat wensen op papier gezet waar we te allen tijde rekening mee houden. 

NB. Het moment is nog niet daar, maar u wilt graag voorbereid zijn?! Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek informeer ik u graag over de mogelijkheden rondom de uitvaartverzorging en snel zal duidelijk worden of ik uw laatste dienst mag bewijzen.

Sterkher is:

  • Professioneel & persoonlijk
  • Rustig & ervaren
    (meer dan 700 uitvaarten)
  • Toegankelijk & integer
  • Werkzaam in grootstedelijk Utrecht
  • Omringd door professionals
    (voor diensten als vervoer, drukwerk, bloemen, etc)

sterkt de uitvaartverzorger

Versterkher van collega's

Vanuit onze brede ervaring, adviseren de mensen van Sterkher ook collega-uitvaartondernemers. Een korte analyse van de onderneming maakt duidelijk waar terreinwinst te halen is. Op het gebied van personeel, bedrijfsvoering of marketing pakken we graag door. We werken planmatig en vinden zo een manier om uw succes in de dynamische markt van uitvaartondernemers te verzekeren.

Heeft u behoefte aan tijdelijke of langdurige ondersteuning door een uitvaartprofessional? Sterkher maakt u sterker.
We hebben werkervaring bij kleine eenmansbedrijven als ook bij grote landelijke ondernemers. In de regio Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag staan wij flexibel tot uw beschikking. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op!

"De leukste tijd
hadden we samen in het bos.”

Sterkt de herinnering

Het leven is een aaneenschakeling van gebeurtenissen. De mooiste staan in ons geheugen gegrift. Het zijn kostbare herinneringen die ons verbinden met de mensen die ons dierbaar zijn. In het geval van een overlijden zijn de mensen van Sterkher er om samen met u de mooiste belevenissen boven tafel te krijgen.

Lees meer over ons