Uitvaart Utrecht - Sterkher

Uitvaartverzorging Utrecht

Uitvaartonderneming Sterkher

Zoekt u een uitvaartondernemer in Utrecht of omgeving? Sterkher is een uitvaartverzorger die u bijstaat in het verwerkingsproces. Met bijna 10 jaar ervaring en meer dan 700 uitvaarten zijn wij een ervaren uitvaartonderneming. Hierdoor snappen wij als geen ander dat het verlies van een dierbare erg zwaar is. 

Een positieve herinnering

Het verwerken van het verlies van een dierbare is een lastig proces. Als uitvaartverzorger proberen wij uw rouwproces waar mogelijk te verzachten. Sterkher focust zich daarom op een positief aandenken aan de overledene. Ofwel, een waardig eerbetoon aan de dierbare. Wij zorgen ervoor dat u weer oog voor alle mooie momenten die jullie mochten delen. Zo creëren we samen de eerste positieve stap in het verwerkingsproces.

Persoonlijke uitvaart

Voor de nabestaanden is een goed rouwproces erg belangrijk. Een waardig en persoonlijk afscheid is daarom een belangrijk aspect van de uitvaart. De uitvaart is een moment om samen de overledene te herdenken en er voor elkaar te zijn. Op deze manier creëren we een integer en waardig afscheid; een mooi moment waar u nog vaak aan zal terugdenken. 

Wilt u een persoonlijke uitvaart laten verzorgen in Utrecht? Sterkher is er om u te helpen in deze moeilijke tijd.

Rouwverwerking

Een uitvaart is de eerste stap in het leven zonder de overledene. Iedereen ervaart dat gemis op zijn/haar eigen manier. En indien gewenst kan Sterkher ook in de periode na de uitvaart van betekenis zijn.

Tijdens het samenstellen van de uitvaart hebben we elkaar al beter leren kennen. We hebben samen al herinneringen opgehaald die aan de basis stonden voor de laatste herinnering; de uitvaart. Dit geeft ons handvatten voor het proces dat volgt. Vanuit opleiding, persoonlijke ervaringen en gesteund door een netwerk van professionals kunnen we u helpen in het rouwverwerkingsproces. Op de door u gewenste manier en op uw eigen tempo. Samen hebben we één doel: u zoveel mogelijk te laten genieten van het leven terwijl de overledene doorleeft in uw herinnering.

Sterkher is:

  • Professioneel & persoonlijk
  • Rustig & ervaren
    (meer dan 700 uitvaarten)
  • Toegankelijk & integer
  • Werkzaam in grootstedelijk Utrecht
  • Omringd door professionals
    (voor diensten als vervoer, drukwerk, bloemen, etc)

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Uitvaartverzorging door Sterkher

Er komt nogal wat kijken bij het regelen van een uitvaart. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van de locatie, ceremonie, bidprentjes, bloemen en de koffietafel. Bij Sterkher snappen wij dat het lastig is om op een dergelijk korte termijn al deze beslissingen en keuzes te maken, laat staan alles regelen. Daarom nemen wij deze taken graag voor u uit handen. 

Sterkher is integer en toegankelijk. Dit betekent dat wij respectvol met uw situatie omgaan en klaar staan wanneer u hulp nodig heeft. Wij richten ons op de positieve herinneringen die u aan de dierbare heeft. Samen halen wij de mooie belevenissen boven tafel.

Ervaren uitvaartverzorger in Utrecht

Als uitvaartverzorger in Utrecht hebben wij de nodige connecties en bevoegdheden om een waardig afscheid te verzorgen. Een afscheid wat gericht is op de mooie en memorabele momenten van de overledene. Wij luisteren secuur naar uw wensen en denken mee over de best passende oplossingen voor de uitvaart. Wilt u graag een kleine intieme uitvaart voor een beperkte kring of wilt u liever een uitgebreide uitvaart voor veel personen? U maakt zelf de keuzes, wij zorgen dat het geregeld wordt. Zo maken we in overleg een persoonlijke uitvaart die helemaal naar uw wens is. 

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Wanneer vindt een uitvaart plaats?

Nadat de dierbare is overleden volgt de uitvaart op korte termijn. De uitvaart vindt uiterlijk op de 6de werkdag na overlijden plaats, dit is wettelijk zo bepaald. Wanneer een dierbare net is overleden bent u vaak emotioneel. Het kan erg lastig zijn om dan direct aan de slag te moeten met de uitvaart. Neem daarom een ervaren partner in de arm die u kan helpen.

Wat kost een uitvaart?

Veel mensen schrikken van de hoge kosten van een uitvaart. Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland rond de 7500 euro. Toch hoeft een uitvaart niet altijd zoveel geld te kosten. De definitieve kosten zijn afhankelijk van uw wensen en behoeftes. Hoe groter de uitvaart, hoe meer deze zal kosten. De kosten bestaan uit; het gebruikte materiaal, consumpties, de locatie(s), het personeel en tot slot de uitvaartbegeleiding. U betaalt deze rechtstreeks aan de uitvaartonderneming, welke op haar beurt de ingeschakelde partijen zal betalen.

Ook wanneer uw budget beperkt is komen wij graag met u in contact. Samen spreken wij de mogelijkheden van de uitvaart door, geheel vrijblijvend.

Uitvaartverzorging Utrecht - Sterkher

Gespecialiseerd in uitvaartverzorging in de omgeving van Utrecht

 

Wat doet een uitvaartonderneming?

Een uitvaartonderneming is een bedrijf wat zich bezig houdt met het begeleiden van uitvaarten. Deze uitvaartbegeleiding bestaat uit het verzorgen van het complete pakket. Van het huren van de locatie(s) en rouwauto tot het leggen van de bloemen op de kist. Daarnaast luistert een uitvaartondernemer goed naar uw wensen. Welke hij vervolgens haarfijn weet te vertalen naar een prachtig afscheid.

Wat gebeurt er tijdens een uitvaart?

Normaalgesproken begint een uitvaart bij een uitvaartcentrum of in de kerk, dit mag u zelf kiezen. De familie en beste vrienden nemen vooraan plaats in de ruimte. De kist zal ook vooraan in de ruimte staan. Vervolgens zal de uitvaartbegeleider de ceremonie beginnen door het levensverhaal van de overledene te vertellen.

Tijdens de ceremonie is er ruimte voor familie en vrienden om naar voren te komen. Deze mogen een verhaal of gedicht voorlezen ter nagedachtenis van de overledene. De begeleider kan ook, als dit gewenst is, een persoonlijke boodschap overbrengen namens de nabestaanden. Tegen het einde van de ceremonie is er ruimte om persoonlijk afscheid te nemen. De mensen achterin mogen als eerste naar voren lopen. Waar zij bij de kist even stil blijven staan om vervolgens de ruimte te verlaten.

Nadat alle bezoekers de ruimte hebben verlaten, is er ruimte voor de familie en beste vrienden om voor de laatste keer afscheid te nemen. Daarna gaat de kist naar de crematie-ruimte of naar het kerkhof. Waar de overledene gecremeerd of begraven zal worden.

Tot slot is er een koffietafel waar de familie met de bezoekers samen komen. Hier is ruimte voor de bezoekers om te praten, persoonlijke steun te bieden en te condoleren.

De ervaringen met Sterkher

Het overlijden van je naaste, meest geliefde partner is dramatisch. Naast je enorme verdriet moet je nuchter en helder blijven om alle zaken betreffende de begrafenis of crematie in sneltreinvaart te regelen. Hoe belangrijk is het dan om een uitvaartleider te hebben die niet alleen alles uit handen neemt maar je het rustige gevoel geeft dat alles in orde komt. Over alles met je meedenkt en goede en terzake kundige adviezen geeft.Nou dat is in de persoon van Jeroen voor 100% gewaarborgd! Wat mij betreft raad ik Sterkher Uitvaartverzorging van harte aan. B. F Kuyper- Amsterdam
Bas Kuyper
Bas K.
21:38 09 Dec 19
Ik ken Jeroen als een warme professional die er echt is voor de nabestaande. Met oprechte interesse voor het leven wat is geweest en de wens van de familie voor een mooi afscheid en uitvaart.
Harmke Peeters
Harmke P.
09:13 05 Nov 19
Wat mensen-mensen wensen…Dat is Jeroen. Een warm en integer persoon. Iemand met oprechte aandacht en interesse in de beweegredenen van anderen. Open en creatief. Aanwezig en als het moet op de achtergrond. Een professional in uitvaartverzorging die iedere uitvaart tot in detail organiseert, coördineert en begeleidt. Maar bovenal een mooi mensen-mens die ik het beste wens. En iedereen kan aanbevelen!
Jos Piek
Jos P.
12:12 31 Oct 19
Onze grote wens was dat we met 4 kinderen zoveel mogelijk zelf konden doen op de dag van de uitvaart voor onze mama. Jeroen heeft dit erg goed opgepakt en echt alles gedaan om het zo te persoonlijk mogelijk te laten verlopen.Het werd een sprookjesachtig mooie dag, precies wat bij onze mama hoorde. Onze vader en wij zijn heel dankbaar voor Jeroens inlevingsvermogen en werkwijze. Onopvallend en toch overal oog voor.Veel dank namens ons allen,Familie Wijnen.
Leonora Vi
Leonora V.
18:24 25 Oct 19

Jeroen van Riet - Sterkher

Vrijblijvend kennismaken?

Weet u nog niet zeker of Sterkher bij u past? Graag komen wij langs voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden en heeft u de ruimte om vragen te stellen. Neem contact met ons op, dan maken we snel een afspraak.

"De leukste tijd
hadden we samen in het bos.”

Sterkt de herinnering

Het leven is een aaneenschakeling van gebeurtenissen. De mooiste staan in ons geheugen gegrift. Het zijn kostbare herinneringen die ons verbinden met de mensen die ons dierbaar zijn. In het geval van een overlijden zijn de mensen van Sterkher er om samen met u de mooiste belevenissen boven tafel te krijgen.

Lees meer over ons